duminică, 4 decembrie 2011

Apa lui Ionașcu, cea frumos și limpede curgătoare...

În 30 septembrie anul curent, remarcam cu oarece sarcasm, calitățile distrugătoare ale Apei lui Ionașcu asupra instalației mele sanitare proprie și personală. Oare cât timp să fi trecut de atunci? Un an, doi? Zic așa, pentru că privind imaginea de ieri făcută noului bazin cumpărat și instalat în acea dată, nu îti poți imagina că s-au scurs numai vreo 60 de zile! Priviți și voi cum arată interiorul NOULUI bazin montat în septembrie 2011... Nu-i așa că îți vine să-l strângi de gât pe domnul Ionașcu și să-i bagi adânc Supozitorul de Vineri? Potrivit spuselor domniei sale, (care domnie se apropie de sfârșit foarte curând), cică am eu ceva personal cu el și cu apa lui infectă... Poi cum să nu am mărite primar, când apa dumitale îmi distruge instalațiile și îmi otrăvește organismul și viața?
Cu toate aceste dovezi, preamăritul sultan de Slobozia, susține că el crește în sondajele lui Pește.... Poi cum să crești nene, când bagi în casele noastre mizeria asta pe post de apă de consum ???
Mai interesantă este însă acea solidaritate de gașcă pusă pe ciolan, manifestată de Președintele Consiliului Județean Ialomița, Sivian Ciupercă, domn care, stimulat de zicerile lui Ponta de la centru, susține în continuare candidatura mincinosului Ionașcu la viitoarele alegeri locale, pentru funcția de primar al Sloboziei în numele USL! Alo! Domnu’ Ponta! Alo domnu’ Ciupercă! Cu ăsta vreți voi să caștigați alegerile viitoare? Măcar de v-ați alege un candidat destoinic și priceput, nemincinos și curat la suflet, că ăsta de-l susțineți, s-a cam dus pe Apa... Lui Ionașcu!!!
Ia priviți în poza anexată și încercați să vă imaginați pe prostul ce ar vota un primar care zice că apa e bună și noi suntem fraieri? Vi-l imaginați? Poi dacă pe astfel de votanți vă bazați sondajele, apoi la Paștele Cailor veți mai pupa osul de la primăria Slobozia... Că vorba aia „Măi Ionașcu, nici nu știi, cât de mic ajungi să fii!”
 În rest numai de bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu