marți, 1 noiembrie 2011

Cum vine asta dom’ primar?

Trădare, trădare, trădare...
Dacă avizele pentru apă sunt nefavorabile, dacă toată lumea zice că apa lui Ionașcu e împuțită, că are gust de rahat și culoare așijderea, dacă până și Cornel Vasile afirmă în ședința Consiliului Local, că "apa e mizerabila", (ceea ce este un act -în sfârșit- de mare curaj din partea unui PSD-ist sadea, să spună ADEVĂRUL în fața primarului dictator), atunci cum de vă permiteți domnule primar (cu -p- mic) să otrăviți populația orașului? E lesne de știut (pentru cine are în cap puțină minte și altceva decât politică, altceva decât minciună electorală), că în parcuri majoritari sunt copiii! Copii noștri domnule primar! Acei copii care vor crește (dacă vor scăpa neotrăviți de apa dumitale infectă) și care vă vor cere socoteală la vremea maturității pentru tentativa de omor de care vă fac responsabil faptele dumneavoastră (spun dumneavoastră numai din respect pentru limba Română...)! Ați ales să otrăviți copiii cu bună ștință domnule primar! Vreți să rămâneți primar peste cei câțiva pensionari, care din eleganța de partid vă vor mai vota ?
Cum de vă permiteți stimabile să distribuiți apă infectă, NEPOTABILĂ, la țîșnitoarele din oraș, FĂRĂ SĂ AVERTIZAȚI PRIN PLĂCUȚE SPECIALE  că apa ce curge acolo e infectă si NEPOTABILĂ ???
Cât credeți stimabile că vă vom mai suporta indolența, nesimțirea și ipocrizia de care dați dovadă de câțiva ani încoace? Chiar nu vă este rușine obrazului pentru câtă sfidare aveți la adresa inteligenței și sănătății populației orașului (la a cărui cârmâ vă aflați din greșeală)?  Că țineți cu dinții de scaunul din dotare, întelegem, că vă imaginați în visurile domniei voastre victoria unui alt mandat (deh, fiecare are dreptul la visuri....) iar înțelegem, dar să ne dați cu tifla, să ne sfidați pe față în pofida tuturor evidențelor, la nesfârșit, ca și cum, noi ceilalți, am fi cu toții niște idioți aduși cu arcanul să vă susțină inepțiile, asta chiar nu se poate cataloga! Chiar frumoasa limbă română este mută atunci când se caută cuvintele pentru a vă descrie atitudinea!

Du-te Dică, du-te...
Nu ne interesează scaunul dumitale primăresc, (oricum nu vei mai fi primar pentru multă vreme), nu ne interesează prosteala dumitale cu "apa din Filatură este limpede", nu ne MAI interesează (dez)interesul dumitale pentru binele populației (este știut faptul că  dovediți un astfel de pseudo-interes), NE INTERESEZĂ de ce continuați să ne mințiți cu nerușinare. Ne interesează de ce puneți în pericol viața și sănătatea copiilor noștri! Ne interesează de ce nu aveți "sânge în păsărică" (vorba colegului de la PDL- un alt mincinos patentat, dar de altă coloratură), să recunoașteți că ați dat-o în bară cu apa. Să vă asumați bărbătește greșeala. Să recunoașteți că oricâte conducte ați schimba, oricâți bani ați pompa din visteria publică să vă spălați reputația (nu cu apa de la robinet), piturpipacii din apa lui Ionașcu tot vor exista. Clorinarea în exces tot se va face. Apa va fi la fel de nocivă chiar dacă veti acoperi neajunsul culorii determinate de eroziunea țevilor metalice... Vă acuz public de faptul că vă lipsește curajul și determinarea să dovediți măcar în ultimul ceas că mai aveți o urmă de omenie în suflet (deși, personal nu cred că  le dețineți...). Prin atitudinea de care dați dovadă, nu faceți decât să ne întăriți convingerea că sunteți terorizat de ce va urma. Pentru că va urma cu siguranță și reversul medaliei.  Se apropie momentul în care banii publici nu vă vor mai putea ajuta să vă acoperiți matrapazlâcurile. Ziua judecății vă va surprinde fără suținerea presei aservite, pe care nu veți mai avea cum să o plătiți ca să-i închideți gura.
De ce tace Ciupercă?
Pe de altă parte, nu pot să nu mă întreb, extrem de contrariat, ce de președintele CJ, președintele ialomițean al trandafirului roșu, domnul Silvian Ciupercă, nu se dezminte de un flagel ca primarul bidon Ionașcu ? Probabil că sunt în cârdășie (ar spune unii). Probabil că nu-l interesează soarta comunității (aș spune eu)! Nu dă doi bani pe populația nenorocită. Nu vrea decât să urmeze ordinele de la centru, unde un Ponta dezinteresat de "viața la țară", adună voturile din fieful pesedist, nepăsător la nevoile neamului. Și în aceste condiții, înțeleg de ce domnul Ciupercă își bagă ca(pul la) cutie și tace chitic. Același gen de tăcere în care se complac Consilierii Locali, Consilierii Județeni și prefectul Teculescu, reprezentantul guvernului în Țara lui Papură Vodă! Bravo Cornel Vasile pentru curaj! Rușine celorlalți, care umblă cu frica lui Ionașcu în spinare! Halal consilieri! Altfel nu se explică neimplicarea personajelor enumerate mai sus! Fie sunt nepăsători și în consecință nu merită atenția noastră la vot, fie sunt  inconstienți și atunci e și mai grav, pentru că nu merită funcțiile pe care s-au cocoțat prin algoritmul de partid. În ambele cazuri, populația va sancționa prin vot la viitoarele alegeri. Domnilor politruci, nu toată lumea e proastă așa cum vă imaginați! Nu vă bazați pe Sondajul Lui Pește! Ca în orice societate, există și clasa celor care nu cuvântă... Dar votează!

PS- Solicit public organelor abilitate să ia măsuri în ceea ce privește avertizarea populației că apa de la țâșnitori este NEPOTABILĂ.
Cer să se monteze plăcuțe avertizoare și să fie sanctionați public și penal cei ce se fac vinovați de participarea la otrăvirea conștientă a populației din Slobozia!

ARIN Panait

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu